Curs online de desen care te invata sa desenezi un portret

CURS ONLINE Desen Academic by de Munteanu

www.cursacademic.ro

Cine este Ana Munteanu

Artist Plastic specializat în diverse tehnici de artă vizuală și creatoarea platformei www.cursacademic.ro unde poți accesa- CURS ONLINE Desen Academic.

Primele activități de creație în Romania sunt în cadrul taberelor de creație unde realizează pictură în ulei.

În 2013 își face apariția pe scena României cu tehnica de Sand Art la Concursul Românii au Talent. Devenind finalistă participă la spectacole de Sand Art în România și pe plan internațional vezi linkul.

Pentru mai multe detalii vezi linkul

La finele anului 2018 deschide un atelier personal în care își desfășoară activitățile și deschide cursuri de desen și pictură. Pentru mai multe detalii despre cursuri în studio de Desen Academic vezi linkul.

In 2021 lansează CURS ONLINE Desen Academic – www.cursacademic.ro  care pune la dispoziție toate detaliile necesare pentru a cunoaște desenul dar și pentru a perfecționa cunoștințele acumulate.

Cui se adresează cursul online?

Prin CURS ONLINE Desen Academic oferit de Ana Munteanu îți vei duce cunoștințele la alt nivel.

Ce vei învăța:

Ce include cursul online:

De ce ai nevoie de CURS ONLINE Desen Academic:

Când se desfășoară cursul?

Cât costă CURS ONLINE Desen Academic?

Alege o perioadă de acces convenabilă pentru stilul tău de învățare – https://www.cursacademic.ro/

Aici ai trei tipuri de categorii:

Intensiv 1 lună – 750 lei | În această perioadă ai nevoie de 5 ore zilnic pentru învăța cursul.

Optimal 2 luni – 850 lei | În această perioadă ai nevoie de 5 ore de trei ori pe săptămână pentru a trece cursul.

Relaxat 3 luni – 1050 lei | În această perioadă ai nevoie de 5 ore de trei ori pe săptămână pentru a trece cursul.

Întrebări posibile:

Ce este inclus în curs?

CURS ONLINE Desen Academic te va ajuta să înțelegi de ce materiale ai nevoie, spațiu creativ și cum poți folosi materialele în cadrul temelor pe care le vom realiza împreună. De asemenea cursul îți va pune la dispoziție poze de referință după modelele din curs. Acest curs conține 80 de ore de material video și sute de poze de referință.

Există teme pentru acasă?

La cursul de desen nu există teme pentru acasă, cursul fiind conceput de așa natură să te ajute să desenezi împreună cu profesorul. Nu este necesar să asculți cursul și apoi să desenezi. Acest curs te va ajuta să petreci timpul cât mai util dar și vei avea posibilitatea să pui pe repeat sau pe pauză atunci când simți că mai ai nevoie să exersezi până vei trece la etapa următoare.

Există o limită de vârstă la curs?

Recomandarea profesorului este ca acest curs să fie destinat categoriei 16+ din cauza complexității temelor care cresc gradual. Unele lecții conțin informații despre structuri osoase și musculare umane. În cazul în care acționați în numele unui minor sau sunteți o fire sensibilă acceptarea Termenilor și condițiilor reprezintă confirmarea Dvs. cu privire la cele descrise.

Pentru alte întrebări accesați formularul de contact sau scrie la adresa artist@cursacademic.ro și îți voi răspunde cât mai repede posibil